Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Extra maatregelen coronavirus

U bent van harte welkom in ons dierenziekenhuis. In de aanpak van het coronavirus heeft de faculteit Diergeneeskunde de maatregelen getroffen.

Wij begrijpen dat u uw dier zo goed mogelijk wilt bijstaan bij een bezoek aan ons dierenziekenhuis. Inmiddels gelden er strengere maatregelen om het coronavirus terug te dringen. Daarom vragen wij u met klem om met niet meer dan één begeleider binnen te komen.

Verder vragen wij u tijdens uw bezoek de volgende regels en maatregelen in acht te nemen:

Kom niet binnen bij klachten

Houd 1,5 meter afstand

Draag een mondkapje

Kom binnen met maximaal één begeleider per dier

Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en vertrek

Schud geen handen

Overleg met dierenarts in wachtkamer

Wacht tijdens hetconsult of de behandeling in wachtkamer of auto

Betaal met pin of contactloos

In verband met het coronavirus hebben we de bezoekregeling aangepast. Bezoek op de verpleegafdelingen en de Intensieve Zorgafdeling is op dit moment niet toegestaan.

Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is om te weten hoe met uw huisdier gaat. Daarom proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de behandeling en alles wat daarbij komt kijken. Treden er overdag, ‘s avonds of ‘s nachts ernstige medische complicaties op, dan wordt door de dienstdoende dierenarts zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Kijk live mee op de IZa

Is uw hond of kat ernstig ziek en is het daarom opgenomen op de Intensieve Zorgafdeling (IZa)? Dan kunt u uw huisdier zien wanneer u dat uitkomt via TelePet. Via een beveiligde internettoegang krijgt u 24/7 live camerabeelden te zien van uw huisdier.

Contact

Heeft u vragen over uw opgenomen dier, dan kunt u contact opnemen via 030 – 253 9411.

In verband met het coronavirus hebben we de bezoekregeling aangepast. Per paard, pony of ezel worden per dag maximaal twee bezoekers toegelaten.

U kunt uw paard tijdens het verblijf in de kliniek bezoeken op werkdagen:

19.00 – 20.00 uur

Op zaterdag, zondag en feestdagen:

15.00 – 16.00 uur
19.00 – 20.00 uur

Bezoek aan IC-patiënten vindt uitsluitend plaats in overleg met de behandelend dierenarts.

Patiënten in de isolatiestal en bij de afdeling Voortplanting kunt u niet bezoeken, tenzij in levensgevaar en dan uitsluitend in overleg met de behandelende dierenarts.

Om privacy-, hygiëne- en veiligheidsredenen, mag u alleen uw eigen paard bezoeken. Ook is het niet toegestaan om uw paard uit de box te halen.

Contact

Heeft u vragen over uw opgenomen paard, pony of ezel, dan kunt u contact opnemen via 030 – 253 1111.