Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Nieuws

Cursus ‘De intelligentie van honden’

Nieuwsbeeld Cursus intelligentie honden

Na de grote belangstelling voor de cursus ‘De intelligentie van honden’ afgelopen september, wordt deze cursus opnieuw gegeven door het Instituut voor Dieren in Filosofie en Wetenschap. De cursus bestaat uit twee cursusdagen van 5 uur op zaterdagen 14 en 21 februari 2015. Locatie: Vrije Universiteit, Amsterdam.
 
De cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de intelligentie van honden, of men nu wel of niet zelf een huishouden deelt met een hond. Daarnaast is deze zeer geschikt voor mensen die professioneel met honden werken, zoals dierenartsen en hondengedragstherapeuten (diegenen aangesloten bij stichting Alpha krijgen er punten permanente educatie voor). Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Wel is het handig als men passief Engels kan begrijpen, aangezien niet alle filmpjes die zullen worden getoond ondertiteld zijn.

Lees meer op de website van het Instituut voor Dieren in Filosofie en Wetenschap.