Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Voor dierenartsen

Onderwijs voor professionals

De faculteit Diergeneeskunde verzorgt hoogwaardig postacademisch onderwijs voor professionals in het diergeneeskundig werkveld. Bekijk ons actuele onderwijsaanbod.

Nieuwsbrief Universitair Dierenziekenhuis

Wilt u op de hoogte blijven van het patiëntgebonden onderzoek van de faculteit Diergeneeskunde? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van het Universitair Dierenziekenhuis. Bekijk hier de laatste verschenen versie. De nieuwsbrief verschijnt elke twee maanden en is bedoeld voor dierenartsen gezelschapsdieren en paard, paraveterinairen en andere geïnteresseerden in het Universitair Dierenziekenhuis. Aanmelden.

Diergeneeskundig onderzoek

Bent u dierenarts en wilt u meer weten over het onderzoek van de faculteit? Ga dan naar de website van de faculteit Diergeneeskunde voor meer informatie. Kijk voor patiëntgebonden onderzoeken in het Universitair Dierenziekenhuis bij de onderzoeksoproepen voor diereigenaren.

Verwijzen en specialistisch consult Gezelschapsdieren

Wilt u een patiënt verwijzen? Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar om uw patiënten op te vangen. Neem contact op via telefoonnummer 0900 – KIES UKG (0900 – 5437 854)

Verwijsbrieven en patiëntenkaarten kunt u e-mailen naar receptieUKG@uu.nl.

Wilt u advies van een van onze specialisten? Via 0900 – KIES UKG kunt u als dierenarts een specialistisch consult laten laten inplannen per telefoon of e-mail. Hiervoor brengen wij een tarief per 10 minuten in rekening.

Magazine Vetscience

In het magazine Vetscience gaat de faculteit Diergeneeskunde het gesprek aan met de wereld om haar heen. Vetscience wordt in een gedrukte vorm verspreid onder relaties, medewerkers en studenten en is daarnaast ook online beschikbaar.

Infobrief Gedragskliniek voor Dieren

In de Infobrief voor dierenartsen van de Gedragskliniek voor Dieren en de bijbehorende literatuurlijsten vindt u gedetailleerde informatie over gedragsproblemen bij honden, katten en papegaaien. Bijvoorbeeld over (vuurwerk)angst.