Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Nieuws

Tijdelijk geen bezoek aan opgenomen dieren

27 maart 2020


De Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren heeft nieuwe maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Vanaf nu zijn alle zorg- en verpleegafdelingen van de kliniek tijdelijk gesloten voor bezoek.

Uw begrip en medewerking
Wij begrijpen heel goed dat dit een ingrijpende maatregel voor u is en dat wij veel van u vragen. U kunt erop vertrouwen dat wij goed voor uw dier zorgen. Wij doen er alles aan om een goede diergeneeskundige zorg in de lucht te houden voor alle dieren in Nederland. Onze mensen zetten zich daarvoor tot het uiterste in, waarbij zij meer risico lopen dan vele anderen in de samenleving. Wij willen hen in het uitoefenen van hun taken zo goed mogelijk beschermen en vragen uw begrip en medewerking hiervoor. 

Volg uw hond of kant via webcam
Als uw dier is opgenomen op de Intensieve Zorgafdeling van de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren, dan kunt u het herstel van uw dier online volgen via het camerasysteem Telepet. Via een beveiligde internettoegang krijgt u live camerabeelden te zien van uw huisdier, als aanvulling op het telefonisch contact.