Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Doe mee aan onderzoek

Wat vind jij als paardenarts belangrijk?

Lever je veterinaire zorg aan paarden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan onderzoek van de faculteit Diergeneeskunde? Doe dan mee aan onderzoek naar wat paardenartsen belangrijk vinden met betrekking tot diergeneeskundige dienstverlening.

De situaties waarin je zorg levert kunnen nogal verschillen, van de routinematige, jaarlijkse vaccinatie tot acute zorg op het moment dat er écht iets mis is. Als dierenarts wil je altijd de best mogelijke zorg leveren aan je patiënten. Maar hoe ziet voor jou de best mogelijke zorg eruit? Welke aspecten vind jij als dierenarts het meest belangrijk?

Onze onderzoekers willen we weten wat jij als paardenarts belangrijk vindt in verschillende situaties, van keuring tot kreupelheid, van vaccinatie tot koliek. Met de resultaten willen wij dierenartsen helpen nog beter en met meer plezier hun werk te kunnen doen. Om dit te kunnen realiseren hebben we jouw hulp nodig! Help ons door middel van het invullen van deze enquête. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en is volledig anoniem. Op de openingspagina van de enquête kun je rechtsbovenin de taal instellen.

Zeven factoren voor klanttevredenheid

Uit eerder onderzoek weten wij dat er voor paardeneigenaren zeven aspecten zijn die bepalend zijn voor hoe tevreden zij zijn over hun dierenarts:  kwaliteit van zorg, kwaliteit van dienstverlening, horsemanship (van de dierenarts), financiële aspecten, professionaliteit, interpersoonlijke vaardigheden en kennisoverdracht. 

Onderzoek onder paardeneigenaren

Goed om te weten; we hebben onlangs ook eigenaren gevraagd naar hun mening. Deze gegevens zijn wij op dit moment aan het verwerken. Op deze manier kunnen vergelijken of de verwachtingen van paardenhouders en -verzorgers overeenkomen met die jullie als dierenartsen.