Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Nieuws

UU-visitor: gratis Wi-Fi voor bezoekers

Bezoekers van de Universiteit Utrecht kunnen voortaan gebruik maken van gratis Wi-Fi. Dat betekent dat deze service ook beschikbaar is in de wachtkamers van onze dierenklinieken.

Doelgroep

Voor gebruik van het ‘UU-visitor’ netwerk zijn geen medewerkers-inloggegevens nodig, waardoor het uitermate geschikt is voor bezoekers. Na het accepteren van de voorwaarden, die door de UU zijn opgesteld, kan er verbinding worden gemaakt met het internet.

Eduroam

Het netwerk ‘UU-visitor’ wordt aangeboden met een kleinere bandbreedte dan het netwerk eduroam. Via eduroam krijgen medewerkers en studenten met hun eigen inloggevens (‘Solis-id’) toegang tot het netwerk van de Universiteit Utrecht (O- en U-schijf en diverse applicaties). ‘UU-visitor’ geeft geen toegang tot het universitaire netwerk. Gebruik door medewerkers en studenten wordt dan ook sterk afgeraden.