Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Nieuws

Onderzoek naar het welzijn van huisdieren in verzorgingshuizen

Het welzijn van oude baasjes en hun huisdieren

Dr. Nienke Endenburg doet onderzoek naar het welzijn van zowel ouderen als hun dieren en brengt deze resultaten vervolgens samen. Met als doel: in de toekomst moeten meer dieren samen met hun baasjes gezond en prettig oud kunnen worden. Om het laatste stukje van haar onderzoeksfinanciering rond te krijgen, heeft ze haar onderzoek op een crowdfunding-platform gezet. Hiermee kunnen geïnteresseerden makkelijk en laagdrempelig bijdragen en met vrienden en kennissen delen dat ze dit onderzoek steunen.

U kunt dit onderzoek steunen door een kijkje te nemen op de crowdfunding-site. Hoe meer mensen delen, hoe meer mensen we kunnen bereiken.

Nienke Endenburg is verbonden aan de Gedragskliniek voor Dieren.