Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Nieuws

Blije Dierendag

Blije dierendag

Het aantal beschikbare plaatsen bij het gratis consult bij de Gedragsklinniek is helaas beperkt en de belangstelling was overweldigend, reden waarom we nu reeds volgeboekt zijn. Het spijt ons u te moeten teleurstellen.

Bij de Gedragskliniek voor dieren zien wij regelmatig honden met angststoornissen. Dit varieert van honden die bang zijn voor onbekende personen of harde geluiden tot honden die bang zijn om alleen te zijn of bang om op straat te zijn. Het hebben van een bange hond kan veel problemen geven. Niet alleen bij de dagelijkse omgang met uw hond, ook kan het leven in angst de kwaliteit van leven voor uw hond verminderen.

De Gedragskliniek voor Dieren vraagt met het (verkorte) gratis consult van ca. 30 minuten op Werelddierendag aandacht voor angstproblemen bij huisdieren.  Als u vermoedt dat uw hond een angststoornis heeft, kunt u voor vragen terecht bij uw eigen dierenarts, die u indien nodig kan verwijzen naar de Gedragskliniek. Een standaardconsult bij de Gedragskliniek duurt  ca. 1,5 uur. Verdere informatie over de werkwijze, tijden en prijzen vindt u op onze website.

Wij wensen u en uw hond een blije Dierendag!

Met vriendelijke groet,

Het team van de Gedragskliniek voor Dieren