Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Opname in het dierenziekenhuis

Aangepaste bezoekregeling

Om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken in verband met het coronavirus, geldt in het dierenziekenhuis een aangepaste bezoekregeling.

Bezoek aan opgenomen dieren is op dit moment helaas niet mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat de zorg voor uw dier in een zo veilig mogelijke omgeving plaatsvindt.

Alleen als uw dier in levensgevaar verkeert of u uw dier door ons laat inslapen, is een uitzondering deze regeling mogelijk, maar dan uitsluitend in overleg met de behandelende dierenarts.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te weten hoe het gaat met uw dier. Daarom houden u op andere manieren zo goed mogelijk op de hoogte.

Bezoek op de verpleegafdelingen en de Intensieve Zorgafdeling is op dit moment niet toegestaan.

Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is om te weten hoe met uw huisdier gaat. Daarom proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de behandeling en alles wat daarbij komt kijken. Treden er overdag, ‘s avonds of ‘s nachts ernstige medische complicaties op, dan wordt door de dienstdoende dierenarts zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Kijk live mee op de IZa

Is uw hond of kat ernstig ziek en is het daarom opgenomen op de Intensieve Zorgafdeling (IZa)? Dan kunt u uw huisdier zien wanneer u dat uitkomt via TelePet. Via een beveiligde internettoegang krijgt u 24/7 live camerabeelden te zien van uw huisdier.

Contact

Heeft u vragen over uw opgenomen dier, dan kunt u contact opnemen via 030 – 253 9411.

Bezoekregeling paarden, pony’s en ezels

Bezoek aan opgenomen paarden, pony’s en ezels is op moment niet toegestaan.

Ook patiënten in de isolatiestal en bij de afdeling Voortplanting kunt u niet bezoeken.

Treden er overdag, ‘s avonds of ‘s nachts ernstige medische complicaties op, dan wordt door de dienstdoende dierenarts zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Contact

Heeft u vragen over uw opgenomen paard, pony of ezel, dan kunt u contact opnemen via 030 – 253 1111.