Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Klinieken en centra

Apotheek Diergeneeskunde

De Apotheek Diergeneeskunde is in Nederland de enige apotheek die volledig is toegespitst op diergeneesmiddelen. Een van de taken van de apotheek is het bereiden van diergeneesmiddelen die onmisbaar zijn in de veterinaire praktijk en niet commercieel verkrijgbaar zijn.

De Apotheek Diergeneeskunde is geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en bereikbaar via 030-253 1598 of e-mail apotheek.vet@uu.nl.

De apotheek verstrekt geneesmiddelen voor dieren, uitsluitend op recept. Dat kan een recept zijn van uw eigen dierenarts of van een dierenarts uit het Universitair Dierenziekenhuis.

De Apotheek Diergeneeskunde werkt ook mee aan de ontwikkeling van diergeneesmiddelen en is daarmee betrokken bij het onderzoek dat in de klinieken wordt uitgevoerd.

Bij de apotheek is veel kennis en ervaring aanwezig rondom diergeneesmiddelen. De apotheek geldt dan ook als het kenniscentrum voor diergeneesmiddelen in Nederland.

Vragen?

Heeft u een vraag, stelt u deze dan bij voorkeur per mail. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Kijk hieronder voor bijsluiters en instructievideo’s.