Logo Universiteit Utrecht

Universitair Dierenziekenhuis

Klinieken en centra

Universiteitskliniek voor Paarden

De Universiteitskliniek voor Paarden (UKP) is één van de specialistische klinieken van het Universitair Dierenziekenhuis. U bent bij ons van harte welkom met uw paard, pony of ezel. U kunt voor uw bezoek aan deze kliniek zelf een afspraak maken, of via uw dierenarts worden doorverwezen. Wanneer u een second opinion wilt, kunt u ook bij deze kliniek terecht.

De Universiteitskliniek voor Paarden levert diergeneeskundige zorg op topniveau. Deze topzorg kunnen wij u bieden dankzij een unieke combinatie van specialisten, moderne faciliteiten en een omvangrijk programma voor klinisch-wetenschappelijk onderzoek. De nieuwste wetenschappelijke inzichten proberen wij direct om te zetten in de zorg voor patiënten.

Paarden worden bij de universiteitskliniek altijd door of onder leiding van een dierenartsspecialist onderzocht en behandeld.

Binnen de Universiteitskliniek voor Paarden werken gespecialiseerde dierenartsen van verschillende afdelingen intensief met elkaar samen. Deze specialistische zorg op alle vakgebieden van de diergeneeskunde maakt de universiteitskliniek uniek in Nederland.

Maak een afspraak via 030-2531111 op werkdagen tussen 08:00-16:30 (tussen 12:00-13:00 alleen bereikbaar voor spoed).
Voor Voortplanting bel 030 – 030 253 1188.